Vacatures

Wegens uitbreiding van ons team hebben we momenteel ook plaats voor leuke nieuwe dames.

Wil je graag werken in een goedlopende massagesalon met een ongedwongen positieve werksfeer en leuke collega's, dan kan je een reactie sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of kan je ons bellen op 0570-633133.

Ervaring is niet noodzakelijk, ben je niet ervaren dan leiden we je intern op, hiervoor hoef je geen vergoeding te betalen. Bij ons hoef je geen entreegeld of daggeld te betalen, je mag gratis gebruik maken van de faciliteiten die wij voor al onze masseuses hebben zoals bv diverse gratis eten (fruit, snoep, chips enz) en drinken (koffie, thee, frisdranken enz). Ook bieden we je een ruime, luxe, schone en hygiënische werkplek met een o.a. een luxe en ruim (63m2) verblijf speciaal voor de dames. Wil je dat wij op internet reclame voor je maken? Dat doen wij voor jou kosteloos op bv. Speurders.nl, voor de foto's hoef je uiteraard ook niets te betalen.

Wij werken uitsluitend volgens Opting-in en wij hanteren een eerlijke verdeling van de gelden, hierdoor heb je bij ons goede verdiensten.

Werkdagen en werktijden zijn flexibel in te delen, dit kan in overleg.

Overnachting is in de nabije omgeving ook mogelijk.

Ook in de zomer is het prettig werken omdat elke ruimte airco heeft en we een ruim volledig beschut (zonnig) buitenterras van ruim 40m2 hebben.

Het maakt niet uit waar je gewerkt hebt in deze branche, wij oordelen niet, je bent hier altijd welkom!

 

Kom jij ons team binnenkort ook versterken?

 

Liefs,

Team Temptation.

 Intiem is bij ons niet toegestaan.