Reacties

U kunt hieronder een reactie achter laten over onze massagesalon.

Reacties (656)
 • Leon  - Robin
  Heerlijk uurtje tantra met Robin gehad. Mijn eerste keer bij Temptation, als alle dames hier zo lekker masseren ga ik vaste bezoeker worden. Tot snel!
 • S  - Isabella
  Vandaag voor het eerst deze salon bezocht. Wat is het hier mooi. En werd voorgesteld aan Isabella. Ze is prachtig. Ze heeft mij een uur verwent. Met vuurwerk op t einde.
  Dank voor deze ervaring. Herhalings gevaar is erg aanwezig. Gr S
 • RenĂ©  - Luna
  Ik wil Luna bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de heerlijke massage die ik maandagavond van haar kreeg. Superleuke meid die weet hoe ze het lingamspel moet spelen. Na een zalig uurtje fladderde ik weer naar buiten. Luna, heel graag tot de volgende keer!
 • Gert klm  - Temptation algemeen.
  Als je van erotische massage houd kun je niet om dit paradijs heen gewoon geweldig.krijgt daar echt waar voor je geld.er wordt niks afgeraffeld.de geboekte tijd ben je in een andere wereld.zeer netjes en schoon allemaal.nette lieve mooie en leuke dames die het zeker met liefde en passie doen.respect is passie zonder respect geen passie.


 • Hennie  - Tantra
  Vanavond voor het eerst bij temptation geweest. En ik heb mogen genieten van die mooie Luna. Het is echt de moeite waard. Luna tot de volgende keer.
 • Joris  - Als er een hemel is, dan is Cindy de engel
  Wooowwwww, wat een waanzinnige ervaring is dit met Cindy. Temptation met een hoofdletter T. Genoten van dit uurtje in de hemel met deze heerlijke vrouw. Ze is een waardevolle aanvulling in deze mooie salon. Wees er zuinig op. Het is echt een parel.
 • RenĂ©  - Cindy - Genot met een zachte G
  Vandaag mogen genieten van een lingammassage van de vriendelijke en zeer aantrekkelijke Cindy. Deze dame verstaat haar vak. Ze heeft een flinke trukendoos, wat bij de lingam natuurlijk goed van pas komt. Enorm genoten van al haar bewegingen die me in een hemelse staat brachten.
  Cindy past helemaal bij deze salon, die in alles klasse uitstraalt. Cindy en Temptation, bedankt voor deze fijne avond.
 • Daan  - Fantastische salon
  Wat een heerlijke salon met fantastische dames blijft het toch. Vanmiddag weer genoten van een heerlijke massage van Daphne.

  Wel jammer dat mijn andere favoriet Coco in 1 keer weg en niet meer werkzaam is.

  Waar ben je lief??
Laat een reactie achter
Uw gegevens:
Uw bericht:
Veiligheid
Voer de code in die in het plaatje staat (klik op het plaatje om te vernieuwen)