Reacties

U kunt hieronder een reactie achter laten over onze massagesalon.

Reacties (632)
 • Pieter  - Roos
  Roos is een topper voor dit huis ze is zo fijn en lief voor je
  Deze moet je daar houden
 • Jason  - Roos - lingham
  Wat een topper is zij! Het lekkere aan lingham is dat je de hele massage op je rug ligt en de masseuge heeft voornamelijk de focus op je penis. De trucjes die ze met haar handen uitvoert laat je steeds weer genieten. Verder Maakt roos steeds oogcontact zodat ze aanvoelt hoe geil je op dat moment bent! Ze bouwt het rustig op maar na 10 min zit je helemaal gevangen in haar massage!

  Ze speelt de hele tijd met je lichaam en geest. Op het moment dat je het hoogtepunt bijna hebt bereikt, stopt ze tactisch met het masseren van je p*nis en glijdt ze met haar handen over je buik, borst en nek!

  Roos, wat een master game heb je vandaag gespeeld! Echt een aanrader en een uitdaging om een lingham massage een uur lang vol te houden! Ze laat je letterlijk gillend klaarkomen!
 • Peter  - Duo massage Daphne en Luna
  Gisteren weer eens een duo massage gehad Daphne en Luna, met een woord het was geweldig. Deze twee zijn heerlijk op elkaar ingespeeld.
 • Moon  - Vrouw
  Hoi Wil, bedankt voor je bericht, ik ben zelf ook niet lesbisch maar was zeer benieuwd naar een reactie van een dame. Ik ga binnenkort zeker een keer langs en zal dan mijn ervaring delen.

  Xxx Moon
 • Wil, vrouw  - Eerste keer tantra massage
  Hier dan een reactie van een vrouw. Het was heerlijk om te ervaren. Niks hoeven doen en je te laten verwennen. Dat is voor herhaling vatbaar. Voor de duidelijkheid ik ben niet lesbisch.
  Nou Moon nu jij!
 • Marcel  - Heerlijke masaage van Donna
  Ben weer eens in deze mooie salon geweest.
  Heb een heerlijke massage gehad van de lieve en mooie Donna.
  Kom zeker bij haar terug.

  Gr
 • Jan  - Duo-massage Daphne en Luna
  Voor de eerste keer een duo-massage gekregen. En wel van de twee prachtige dames Daphne en Luna. Het was een heerlijke ervaring. De beide schoonheden hadden ook duidelijk plezier met elkaar en ze speelden het spel met humor. In een woord: geweldig!
 • Theo  - Duo massage's
  2018 goed afgesloten met een duo massage van Stephanie en Daphne en 2019 begonnen met een duo massage van Luna en Daphne.
  Alle drie de dames zijn erg leuk en staan garant voor een zeer aangenaam uurtje.
Laat een reactie achter
Uw gegevens:
Uw bericht:
Veiligheid
Voer de code in die in het plaatje staat (klik op het plaatje om te vernieuwen)