Masseuses Massagesalon Temptation

Al onze masseuses zijn door uitgebreide training en ervaring thuis in de verschillende massagetechnieken en in de tantramassage. Elke masseuse heeft haar eigen persoonlijkheid en daardoor ook haar eigen massagestijl; ze heeft haar eigen sfeer en volgt haar eigen intuïtie en gevoel om samen met u een onvergetelijke ervaring te beleven. Elke bij ons werkzame masseuse is zeker in staat om u deze ervaring te geven; het is de moeite waard om van de verschillende ervaringen te proeven.

Om zeker te zijn dat de masseuse van uw keuze op de aangegeven dag ook daadwerkelijk aanwezig is raden wij u aan dit op de dag van uw bezoek van te voren te checken; door omstandigheden kan het mogelijk zijn dat ze niet aanwezig is, of op uw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.

Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat uw masseuse voor u beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend langskomen; de dan beschikbare masseuses zullen aan u worden voorgesteld.

Alle bij ons werkzame masseuses spreken nederlands.

Meer info

Voor meer informatie bel 0570 633 133

Foto's van een aantal bij ons werkzame masseuses kunt u vinden op Speurders.nl (klik: Speurders.nl - Erotiek - Erotische massages) daar staan ze duidelijk vermeld onder de noemer: DE MEIDEN VAN TEMPTATION.

Omdat we de dames niet verplichten om allemaal op internet te staan staat dus niet elke masseuse hier vermeld, voor meer informatie bel 0570 633 133.